2019. január 3., csütörtök

Sült kolbász


Ma sült kolbász készült a hőlégkeveréses mikróban.

Előmelegítettem 200 fokra a mikrót a hőlégkeveréssel.
Közben a kolbászkákat egy kis tepsibe raktam, megszurkáltam.

Amikor a mikró jelzett, hogy kész az előmelegítést, betettem a kolbászt sülni. Beállítottam a sütési időt 20 percre.
Félidőben megfordítottam a kolbászokat és készen is voltunk.



6 megjegyzés:

  1. Gyönyörű !:) Csodás és nagyon sokoldalú ez a mikró!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. Imádom, örülök, hogy e típus mellett döntöttem.

      Törlés
  2. Van olyan mikró, ami tűri a fém tálcát?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, már van. Enyém egy forrólevegős (hőlégkeveréses) mikró. Ha a hőlégkeverést kapcsolom be, ugyan úgy működik, mint a hagyományos sütő, tehát akár a zománcos tepsimet is betehetném, ha beférne bele. Ez egy Whirlpool MWP3391 meleg levegős mikrohullámú sütő, rengeteg programmal, funkcióval chef menüvel, ahol receptek is vannak már.

      Törlés
  3. Ez egyébként egy kis szögletes tepsi, amiben a kolbász sült.

    VálaszTörlés
  4. Természetesen egy sima mikróba nem szabad fémet betenni!!!

    VálaszTörlés