Hozzávalók:
- 350 gr darált sertéshús
- 60 gr főtt rizs
- 1 szál zöldhagyma
- 15 ml gyömbérpor
- 1 sárgarépa
- 30 ml szójaszósz
- 60 ml kukoricaliszt
- kevés cukor
- só
- bors
Elkészítés:
A sárgarépát
megpucoljuk a Zöldséghámozóval, majd
a Konyhaművész Julién szeletelőjével
szeleteljük.
A hagymát Turbó Aprítóval
feldaraboljuk.
A 3,5 l-es Konyhaművész Keverőtálban az
összes hozzávalót összekeverjük, majd 12-14 gombócot formálunk belőle.
A MikroGourmet Gőz Bázisába helyezzük a
gombócokat. A Vizes Tálcát megtöltjük
4 dl vízzel, erre ráhelyezzük a gombócokkal a Gőz Bázist. Lefedjük a Tetővel és 25 percig pároljuk.
Miután elkészült,
állni hagyjuk 5 percig, majd tálaljuk.
Rizs köret illik
hozzá, amit a Mikrós Rizsfőzőben
készíthetünk el a következő képpen:
Elkészítéshez javasolt Tupperware termékek:
- Konyhaművész Kézvédős Szeletelő Julién betéttel
- TW Új Generációs Konyhai Kés
- Zöldséghámozó
- Konyhaművész Tál
- MikroGourmet
- Mikrós Rizsfőző
- Konyhaművész Mérő Kancsó 0,5 l-es
- Turbó Aprító
- Mérőkanalak
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése