2013. július 27., szombat

Tükörtojás kicsit másképp

Hozzávalók:

  • 8 db tojás
  • 8 szelet gépsonka
  • 8 szelet házi kolbász
  • 8 kis szeletke vöröshagyma
  • pici olaj
Elkészítés:



A MikroGourmet Formázóbetétjeit nagyon vékonyan kiolajozzuk a Szilikon Kenőecsettel.
Kibéleljük a gépsonkával.Közepébe tesszük a kolbászt, majd a hagymát.
Amennyiben a teljes kis formázót kibéleljük, egyszerűen kiemelhető lesz a tükörtojás, és így tálalhatjuk. 

Most én éppen csak annyira béleltem ki, hogy a tojással egy magasságban legyen, és így a formákból fogyasztottuk el.




A MikroGourmet Tálcájába öntünk 4 dl vizet. Erre tesszük a Gőzbázist. A GőzBázisba beletesszük a megtöltött formákat.













Rátesszük a Tetőt és 900 W-on 15 perc alatt elkészítjük.
Frissen sütött kenyérrel tálaljuk.









Reggelire, vagy aki nem félti az alakját vacsorára is kiváló és finom.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése