- 8 db tojás
- 8 szelet gépsonka
- 8 szelet házi kolbász
- 8 kis szeletke vöröshagyma
- pici olaj
Elkészítés:
A MikroGourmet Formázóbetétjeit nagyon vékonyan kiolajozzuk a Szilikon Kenőecsettel.
Kibéleljük a gépsonkával.Közepébe tesszük a kolbászt, majd a hagymát.
Amennyiben a teljes kis formázót kibéleljük, egyszerűen kiemelhető lesz a tükörtojás, és így tálalhatjuk.
Most én éppen csak annyira béleltem ki, hogy a tojással egy magasságban legyen, és így a formákból fogyasztottuk el.
A MikroGourmet Tálcájába öntünk 4 dl vizet. Erre tesszük a Gőzbázist. A GőzBázisba beletesszük a megtöltött formákat.
Rátesszük a Tetőt és 900 W-on 15 perc alatt elkészítjük.
Frissen sütött kenyérrel tálaljuk.
Reggelire, vagy aki nem félti az alakját vacsorára is kiváló és finom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése