Hozzávalók:
- 1000 ml tej
- 5 tojás
- 1 cs. banános pudingpor
- 3 ek. kristálycukor
- 2 cs. vaníliás cukor
Elkészítés:
A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjékből kemény habot verünk az 1,5 l-es MikroPlusz Főzőedényben és 600 W-on, fedő nélkül 1 perc alatt megfőzzük a tojáshabot.
A 2, 25 l-es MikroPlusz Főzőedényben
elkeverjük a tojások sárgáját a Mesterfogás
Habverővel. Hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a kristálycukrot, jól
kikeverjük, majd egy kevés tejet hozzáadva, tovább keverem. Ezután hozzáadom a
pudingport, csomómentesre elkeverem, és beleöntöm a többi tejet is.
Mikróban 600
W-on 3 x 5 perc alatt közepes sűrűségűre főzöm lefedve. 5 percenként átkeverem.
Aki hígabban
szereti, az csak 2 x 5 percig főzze!
Amíg fő a
krémünk, a 3 l-es Elegancia Tálba
galuskákat szaggatunk a tojásfehérjéből.
Az elkészült
banános krémet a habgaluskákra öntjük.
Reszelt
csokoládéval díszítjük, vagy tehetünk bele banán karikákat is, ha az otthon
levő kis majmok nem eszik meg a díszítéshez szánt banánunkat.
Elkészítéséhez javasolt Tupperware termékek:
- 1, 5 l-es MikroPlusz Főzőedény
- 2, 25 l-es MikroPlusz Főzőedény
- Mesterfogás Habverő
- 3 l-es Elegancia Tál
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése